Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

Question

Question

Valdkond: teede ja tänavate remont
Subject: Ilmatsalu tänav

Tere!
Ilmatsalu tänavat rekonstrueeriti ca 600 m ulatuses mitmeid aastaid tagasi. Millal jõutakse tänava ülejäänud osa remondini? Tänava hea seisukord on väga oluline, kuna seda kaudu liiguvad ka Tallinnasse suunduvad ja sealt saabuvad liinibussid. Seega on tänav üks linna saabujate esmamulje kujundajatest. Remontimata tänava osa koos Ravila tn ristmikuga ei kannata juba palju aastaid enam mingit kriitikat.

PS! Lisaks on ära vajununud remonditud osa peal Maxima poe lähistel vihmavee äravoolukaev, millest üle sõites saab tugeva löögi.

Esitaja: K. K.
Esitatud: 08.03.2017

Vastus

Tere!

Tõepoolest on Ilmatsalu tänav oluline liikumistee nii Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee kui ka linnasiseste ühenduste jaoks.
Peame Ilmatsalu–Ravila ristmiku rekonstrueerimist ringristmikuks väga vajalikuks, samuti Teie nimetatud tänavaosa remontimist. Rahaliste võimaluste avanedes kuuluvad nimetatud tööd realiseerimisele, loodame et see juhtub juba lähiaastail.

Oleme teadlikud Maxima poe lähistel olevast vajunud kaevust. See parandatakse kohe, kui ehitustöödeks sobivad ilmastikuolud saabuvad.

Lugupidamisega

Vastaja: Urmas Mets
linnamajanduse osakond
teedeteenistus
juhataja
[email protected]
Vastatud: 09.03.2017