Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

Question

Question

Valdkond: linnapuhastus
Subject: lehepuhurid

Tere!

Küsiks, et kas tõesti ei anna elu linnas teisiti korraldada, kui et absouluutselt iga päev peab kaubahalli ees pargis algama kell seitse hommikul lehekoristus müra tekitavate puhuritega? Tahaks teada, et milline on see põhjendus, et miks peab sellega alustama just kell 7. Miks ei või seda päevasel ajal teha, kus kõik inimesed ärkvel ja toimekad? Elame Poe tänaval ja see asi häirib elu ikka oluliselt. Võiks ka ehk oodata, kuna lõpuks kõik lehed on alla langenud, mitte käia iga hommik neid üksikuid taga ajamas, mis eelmisel ööl alla on tulnud.

parimat,
T.

Esitaja: T. T.
Esitatud: 17.10.2019

Vastus

Tere!

Kaubahoovi platsil, I klassi hooldusalal peavad kella 8-ks olema puhastatud kõnniteed ja trepid haljastute hooldusklasside nõuetele. Lehtede langemise hooajal koristatakse seda ala samuti päevasel ajal nii luudade kui ka rehadega.

Meie hooldusfirma on püüdnud vältida kesklinna piirkonnas varastel hommikutundidel puhurite kasutamist. Lehepuhureid kasutavad väga sagedasti ka korteriühistute kojamehed. Tartu linn püüab leida vähem müratekitavaid lahendusi uueks koristushooajaks, katsetades uusi loodussõbralikumaid ja vähem mürareostust tekitavaid elektritööriistu.

Lugupidamisega

Vastaja: Tiina Ilves
haljastus- ja puhastusteenistus
haljastuse spetsialist
[email protected]
Vastatud: 18.10.2019