Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

News

Vanemuise-Pepleri ristmik suletakse alates teisipäevast kümneks päevaks

Tartu Linnavalitsuse pressiteade

keelumärk

10 May / Teisipäeval, 14. mail kell 9 suletakse seoses Vanemuise tänava torustike ehitusega liikluseks Pepleri-Vanemuise ristmik ning Vanemuise tänava Pepleri ja Vanemuise 37 vaheline lõik.

Suletud on kõik sõidusuunad. Liiklus jääb suletuks kuni 24. maini.

Ümbersõidud Riia tänava poolt: Akadeemia-Tiigi-Pepleri, Vaksali-Tiigi-Pepleri ja ümbersõidud Kuperjanovi tänava poolt: Pepleri-Tiigi-Kastani, Pepleri-Tiigi-Akadeemia.

Tiigi tänaval Pepleri ja Akadeemia tänava vahelises lõigus kehtestatakse täielik peatumise/parkimise keeld. Sama keeld kehtestatakse ka Akadeemia tänaval (Akadeemia- Tiigi ristmiku lähedal)

Bussiliinid nr 7, 20 ja 25 lähevad ümbersõidule marsruudil Riia-Akadeemia-Tiigi-Pepleri. Bussiliinid nr 20 ja 25 tulevad ka sama teed tagasi.
Nende bussiliinide Riiamäe peatus asub Akadeemia tänaval (Riia-Akadeemia ristmiku lähistel) ja Pepleri peatus on Tiigi tänaval (Tiigi-Pepleri ristmiku lähistel). Kesklinna suunal asuv Pepleri peatus on Akadeemia tänaval Akadeemia-Vanemuise ristmiku lähistel.

Töid teeb Giga Ehitus OÜ. Sulgemise ja ajutise liikluskorralduse eest vastutab Margus Vares (projektijuht, tel 513 7578, [email protected]; [email protected]).

Liiklusskeem

Bussiliiklus

Last changed 16.05.2019