Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

News

Kõrgkoolis koolitatakse õdesid naasma tervishoidu

Tartu Tervishoiu Kõrgkooli pressiteade

12 June / 17. juunil alustab Tartu Tervishoiu Kõrgkool Sotsiaalministeeriumi rahastamisel vastuvõttu koolitusele „Õed tagasi tervishoidu“ ning esimest korda toimub tasuta koolitus Lõuna-Eestis.

Koolituse eesmärgiks on valmistada ette inimesi, kes on kunagi omandanud õe hariduse, kuid on pikemat aega töötanud tervishoiust väljaspool ja keda pole kantud tervishoiutöötajate registrisse. Tartu Tervishoiu Kõrgkooli lektori Inge Paju sõnul on koolitus „Õed tagasi tervishoidu“ üks konkreetne samm selles suunas, et vastata suurenenud õdede nõudluse järele tervishoius.

„Õed tagasi tervishoidu" koolitus on tasuta ja toimub tsüklitena ning kõikidele osalejatele makstakse stipendiumi. Koolituse käigus täiendavad ja kaasajastavad õppijad oma õendusalaseid teadmisi ning oskusi. Teooria- ja praktikaeksami sooritamisel saavad koolituse läbinud kanda ennast tervishoiutöötajate registrisse, et alustada tööd õena.

Vastuvõtt koolitusele toimub 17. juunist kuni 8. augustini ning õpe kestab 29. augustist kuni 20. detsembrini 2019. Tartu Tervishoiu Kõrgkool ootab koolitusele õppijaid üle Eesti. Täpsem informatsioon: www.nooruse.ee/koolitused.

Last changed 12.06.2019