Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

News

Kultuuriaken soovitab: Nädala kultuurisündmused 05.-11.08

Mürtsub Pill

5 August / Nädala kultuurisündmused 05.-11.08

 

Tornimuusika 2019: Kristiina Ehin ja Silver Sepp
06.08. kell 21.00
Jaani kirikus
 

Kristiina Ehin esitleb oma uut luulekogu "Aga armastusel on metsalinnu süda" ning Silver Sepp laulab omi laule, saateks klarnet, kitarr ning isetehtud suusa- ja naelapillid.
Vaata lähemalt


Tartu klassikalise kitarri festival
07.-10.08
Tubina saalis
 

7. – 10. augustini toimub Tartus esmakordselt klassikalise kitarri festival, mis toob huviliste ette häid kitarrikontserte, põnevaid loenguid, meistriklasse ja mängutehnika töötubasid igale tasemele.

Vaata lähemalt

 

Õnne hoidma peab - Hanna-Liina Võsa ja Koit Toome
07.08. kell 20.00
Hansa hoovis
 

Õnne hoidma peab on pühendatud Eesti kustumatule estraadile ning selle tuntuimatele esitajatele läbi aastakümnete. Kõlavad soolod ja duetid, mis kuulsaks lauldud Georg Otsa, Heli Läätse, Uno Loobi, Marju Kuudi, Jaak Joala, Anne Veski ning paljude teiste legendaarsete artistide poolt. Laulud saavad oma näo ja värvi läbi Hanna-Liina heliseva hääle ja Koidu maheda tämbri. Lauljaid saadab üks Eesti rõõmsatujulisemaid ja virtuoossemaid kitarriste Marek Talts.

Vaata lähemalt

 

Muutunud teadvusetasandid: UNI-staadiumid 1-5
08.-11.08
Kammivabriku klubihoones
 

Näitus avatakse 8. augustil neljapäeval kell 19:00. Ruumides on mänglevad helikunst ning valguskunsti variatsioonid. Teos on valminud järk-järgult ning jõudnud tervikuni 8 aasta jooksul. Näituse kulminatsiooniks on 10. augustil performance “Lucy dreaming”, mis toimub teose REM-une staadiumis. Ligi kolmetunnist vaatemängu pakkuv lavastuslik tantsu-performance kujutab unes ja ärkveloleku piiril olevat seisundit.

Vaata lähemalt

 

Muusikasuvi Antoniuse õues: Adele´i laulude kontsert. Kaire Vilgats ja Jakko Maltis
08.08. kell 20.00
Antoniuse õues
 

Kõlavad inglise laulja ja laulukirjutaja Adele'i laululud.

Vaata lähemalt


Aleksei Mishini rahvusvahelise uisulaagri gala
09.08. kell 18.00
Lõunakeskuse uisuväljakul Astri Arena

Astri Arena kutsub taas Aleksei Mishini rahvusvahelise uisulaagri maailmatasemel esinemisõhtule! 6-16.08 toimuvast Mishin Summer Campsist võtab teiste seas osa valitsev Euroopa meister Sofia Samodurova ja 2015. aasta naiste üksiksõidu maailmameister Elizaveta Tuktamysheva Venemaalt. Kokku on esindatud iluuisutajad 10-riigist.
Vaata lähemalt

 

14. Rahvusvaheline puhkpillifestival "Mürtsub pill"
10.-11.08 ERMis
 

Riigi suurim suvine rahvusvaheline puhkpillimuusika festival, suurte ja väikeste pillimeeste laulu- ja mängupidu, külalistele ja linnarahvale aga suvise taaskohtumise, rõõmu, sõpruse ja tantsumuusika pidu. Eesti rahvusliku puhkpillimuusika pidupäev. Festival tutvustab orkestrimuusikat, puhkpilliorkestreid, puhkpilliansambleid, soliste meilt ja mujalt.

Vaata lähemalt


Ihaste Päev 2019
11.08. kell 12.00
Ihaste mänguväljakul
 

Ihaste Seltsi korraldatud Ihaste Päev on meeleolukas kogupereüritus, kus tegevusi on hommikust õhtuni - laat, spordivõistlused, kokandusvõistlus, meeleolukas kontsert ja muud toredad üritused. Päeva juhiks on Eesti Mängust tuntud Gaute Kivistik.

Vaata lähemalt


Rohkem sündmusi ja ka huvitegevusi leiab Kultuuriaknast.

 

Last changed 12.08.2019