Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

News

Tartu Tamme Kooli suur karjääripäev

Tamme kooli pressiteade

16 October / 16. oktoobril toimub Tartu Tamme Koolis traditsiooniline 1.-9. klasside karjääripäev.

Päeva eesmärk on õpilastele varakult tutvustada erinevaid ameteid ja suunata nende valikuid karjääriteel.  Õpilased  külastavad mitmeid asutusi ja toimetavad töötubades.

Üheksandad klassid sõidavad tutvuma Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli, Viljandi ja Võru Kutsehariduskeskusega. Tartu Kutsehariduskeskus on kaheksandatele klassidele ettevalmistanud üheksa põnevat töötuba.

Innukad kuuendikud proovivad kätt leivaküpsetamises, rahvuslikus käsitöös, puidutöötlemises ja sepatöös Ülenurmel  Põllumajandusmuuseumis. Samal ajal uurivad neljandad klassid kosmose saladusi Tõravere Observatooriumi töötubades. Tartu linna tuletõrjedepoos teevad päästeautodega tutvust seitsmendad klassid, olles eelneval politsei töötoas õpetust saanud. Nutiajastu lastena siirduvad teise ja kolmanda klassi õpilased hoopis linnaraamatukokku ja saavad lisaks teadmisi ka seemneraamatukogust.

Kõige pisemad esimestest klassidest teevad suures koolimajas majatuuri ja õpivad tundma kokatädi, meditsiiniõe ja direktori ametit.

Info
Tiiu Laan
53432260
Tartu Tamme Kooli
karjäärikoordinaator

Last changed 16.10.2019