Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

News

Ootame ettepanekuid tunnustamiseks ja tänamiseks: Tartumaa MTÜde tunnustamiskonkurss

Tartu Ärinõuandla pressiteade

21 October / Kümnendat aastat järjest kuulutab Tartu Ärinõuandla koos partneritega välja konkursi lõppeva aasta parima MTÜ, vabakondlase ja vabaühenduse tegevuse toetaja leidmiseks.

Soovime esile tõsta ja tunnustada neid, kelle ettevõtmised muudavad meie kodukohta paremaks, kogukonda ühtsemaks ning kodanikuühiskonda tugevamaks.

Tunnustamiskonkurssi on läbi viidud aastast 2010 ning läbi aastate on tunnustatud ja tänatud nii linnas tegutsevaid MTÜ-sid kui ka maapiirkonna arengule ja elujõulisusele kaasa aidanud ühendusi ja vabatahtlikke ning ka neid ettevõtteid, kohalikke omavalitsusi, kes nõu ja jõuga MTÜde tegevusele ja kodanikualgatusele kaasa aitavad. Hea meel on tõdeda, et esitatavate kandidaatide arv kasvab aastast aastasse ning märgatakse ning tunnustatakse nii neid, kes mingis kitsas valdkonnas tegutsevad kui ka suure liikmeskonnaga organisatsioone. Vabatahtlike tegevus on samuti väga eriilmeline – noorteühenduse töö korraldamine, asumiseltsis linnaosa arenguteemadega tegelemine, valdkondliku huvikaitse organisatsiooni juhtimine. Kõik need eestvedajad väärivad tänu ja tunnustust.

Koos Kodukant Tartumaaga otsime ka üht tublit tegu, mis on sündinud kogukonna enda panusest ja ilma projektitoetuseta. Tegemist võib olla mõne sündmuse, rajatise või kampaaniaga, mille mõte on välja kasvanud kogukonna enda seest ning mille ellu viimisesse selle kogukonna liikmed enda aega, raha, vabatahtlikku tööd on panustanud.

Kutsume kõiki enda kodukohas, valdkonnas, organisatsioonis ringi vaatama ja enda kandidaati tunnustamiskonkursile esitama! Toimeka vabaühenduse või vabatahtliku esitamine ja tema peale mõtlemine võtab aega mõne minuti, samas tunnustatavad on alati märkamise eest väga tänulikud olnud ja esitamine võib vabatahtlikuks tegevuseks ja uuteks ettevõtmisteks palju hoogu juurde anda.

2019. aasta parima MTÜ, vabakondlase, MTÜ tegevuse toetaja ja tubli teo kandidaate saab tunnustamiseks ja tänamiseks esitada Tartu Ärinõuandla kodulehel oleva ankeedi kaudu, samal lehel on ka tunnustamiskonkursi pikem info. Ettepanekuid ootame 4. novembrini.

Ankeet on leitav ka SIIT.
Kandidaate võivad esitada nii omavalitsused, äriühingud, üksikisikud kui ka mittetulundusühingud.

Kandidaate ootame 4. novembrini ja parimate välja kuulutamine toimub Kodanikupäeva lähistel, 28. novembri tänusündmusel.

Tunnustamiskonkursi ja tänuürituse läbiviimist toetab Kodanikuühiskonna Sihtkapital.

Lisainfo:
Kadri Pau
SA Tartu Ärinõuandla
MTÜ konsultant
tel. 7428 491; 5672 0611
e-post: [email protected]
www.arinouandla.ee

Last changed 21.10.2019