Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

News

Uuenenud Art hotell Pallas Tartu südalinnas on taas avatud

Art hotell Pallase pressiteade

2 June / Alates eelmisest nädalast on 1999. aastal Eesti Sisearhitektide Liidu aastapreemia pälvinud Art hotell Pallas Tartu südalinnas taas avatud.

Hotell on läbinud täieliku uuenduskuuri, mille tulemusena on hotellitoad ja avalikud ruumid saanud uue ja kaasaegse sisekujunduse, mille projekti autoriks on tunnustatud arhitekt Ville Lausmäe.

Art hotell Pallase viimase värskenduse kandvaks ideeks on kunstipärase ja vabama kujunduskeele kasutamine kõikides numbritubades. Samuti on soov olemasolevatele koostööpartneritele pakkuda veelgi paremat teenust.

Numbritubades on olulisel kohal igas toas paiknev pilt, mida tuba oma julges värvigammas võimendab. Toad on viimistletud värviliselt ning sellega erinevas tonaalsuses on nii põrandad, seinad kui ka laed. OÜ Hotell Pallas juhatuse esimees Verni Loodmaa: „Avastamisrõõmu ja üllatusi on hotellis Pallas igale külalisele. Pakume endiselt head und ning mugavat Tartus viibimist.”

Endiselt on sviitide puhul peamiseks elemendiks kunstiteosest inspireeritud seina- ja laemaalingud. Ülejäänud ruumi sisustus on tagasihoidlik, kuid luksuslik ja on fooniks ruumis domineerivatele maalingutele. Seina- ja laemaalinguteks on näiteks Konrad Mägi “Veneetsia motiiv”, Ado Vabbe “Arlekiin” ja teiste kunstnike tööd.

Art hotell Pallas on asutatud 1999. aastal. Toonane hotelli sisekujundus on pälvinud erinevaid preemiaid:

  • 1999. aastal pälvis hotell Eesti Sisearhitektide Liidu aastapreemia;
  • 2014. aastal valiti hotell ajalehe The Guardiani poolt 10 parima hotelli hulka Baltikumis. The Guardian kiidab Pallase hotelli interjööri, juhtides sealjuures erilist tähelepanu ajaloolise tausta taaselustamisele sisekujunduses.

Art hotell Pallas kuulub Tartuhotels gruppi koos hotellidega London ja Sophia ning restoranidega Polpo ja Fii. Tartuhotels kaubamärk ühendab endas gruppi kuuluvate ettevõtete väärtused ja pakutavate teenuste standardi, võimaldades kliendile mitmekülgset teenustevalikut võimalikult lihtsalt ja mugavalt.

Lisainfo: https://pallas.tartuhotels.ee/


Verni Loodmaa
Juhatuse esimees
Hotell Pallas
+372 503 4722
[email protected]

Last changed 02.06.2020