Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

News

Tartu Linnavalitsuse istungil

Tartu Linnavalitsuse pressiteade

Tartu raekoda Photo: Kalle Paalits

30 June /

Tartu osaleb projektis "Hoolduskoordinatsiooni arendamine Tartu linnas"   
Linnavalitsus osaleb projektis "Hoolduskoordinatsiooni arendamine Tartu linnas", mis esitatakse rahastamiseks sotsiaalministeeriumi konkursile "Inimesekeskne hoolekande- ja tervishoiusüsteemi koordinatsioonimudel". Projekti eesmärk on hooldusvajadusega inimene õigel ajal talle sobiva hoolekande- ja tervishoiuteenuseni juhatada. Selleks tahetakse võtta tööle kaks hoolduskoordinaatorit, kes koostöös riiklikult pakutavate teenustega, kohaliku omavalitsuse, perearstide ja eriarstidega korraldavad kliendile parima võimaliku abi. Sellega soovitakse vähendada lähedaste hoolduskoormust ning perearstide töökoormust, pakkudes paremat teenuste korraldust. Projekti kogumaksumus on 90 000 eurot, mis esitatakse rahastamiseks sotsiaalministeeriumi konkursile. Lisainfo: sotsiaalabi osakonna juhataja asetäitja Tiina Kruuse, tel 736 1303, 525 7680.

Linn pikendab üürlepinguid Kalevi kommipoe ja Mecca komisjonikauplusega
Tartu linnavalitsus pikendab üürilepinguid Kalevi kommipoega (Orkla Eesti AS) aadressil Küüni 4 ja Mecca komisjonikauplusega (Mecca OÜ) aadressil Raekoja plats 13/Vabaduse pst 2. Mõlemad kauplused taotlesid lepingu tähtaja pikendamist viieks aastaks. Orkla Eesti AS on tegutsenud Küüni tänava ruumides 12 aastat. Eestimaiste maiustuste müügi kesklinnas on hästi vastu võtnud nii kohalikud kui ka turistid. Kommipood elavdab kesklinna piirkonda ja tagab tegevusalade mitmekesisuse. Mecca kauplus on tegutsenud kümme aastat, pakkudes linnaelanikele komisjonimüügi teenust, et aidata kappi seisma jäänud riided ja aksessuaarid taaskasutusse anda. Lisainfo: linnavarade osakonna juhataja Kunnar Jürgenson, tel 736 1293, 516 6920.

Linn andis ehitusloa J. Liivi tn 2 õppehoone ümberehitamiseks ja laiendamiseks ning alajaama püstitamiseks
Tartu linnavalitsus andis ehitusloa Tartu Ülikooli õppehoone ümberehitamiseks ja laiendamiseks ning alajaama püstitamiseks aadressil J. Liivi tn 2. Tartu Ülikool soovib õppehoonet täielikult rekonstrueerida ja laiendada ning rajada olemasoleva alajaama asemele uus. Lisainfo: arhitektuuri ja ehituse osakonna juhataja asetäitja Signe Sarik, tel 7361 178, 523 7362.

Linnavalitsus toetab Roosi discgolfi pargi pinnasetöid
Tartu linnavalitsus eraldas reservfondist linnavarade osakonnale 3000 eurot, et toetada Roosi discgolfi pargi pinnasetöid. Juba tehtud pinnasetöödele lisanduvad radade 2, 3, 9 ja 10 tasandamine ja tugevdustööd. Roosi Discgolf MTÜ panustab koos partneritega pinnasetööde ja rajakatte kvaliteedi tõstmisesse ligikaugu sama suure summa. Lisainfo: rahandusosakonna juhataja Külli Lust, tel 736 1148, 505 9643.

Tartu laululava galerii remonttööde riigihankel oli edukas Baumerk Grupp OÜ
Linnavalitsus tunnistas Tartu laululava galerii remonttööde riigihankel edukaks Baumerk Grupp OÜ. Hanke eesmärgiks on galerii olemasoleva amortiseerunud plaatkatte, täitekihi ning hüdroisolatsiooni lammutamine ning uue hüdroisolatsiooni, soojustuse, drenaaži ning kivikatte paigaldamine koos kõigi sellega kaasnevate töödega. Baumerk Grupp OÜ pakkumuse kogumaksumus oli 269 558 eurot koos käibemaksuga. Lisainfo: linnavarade osakonna juhataja asetäitja Mait Raig, [email protected], 505 1612

Last changed 30.06.2020