Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

News

Tartu valgusfestival ja rahvusvahelise välisvalgustuse konverents lükkuvad aasta võrra edasi

Tartu Linnavalitsuse pressiteade

4 July / Selle aasta oktoobris Tartus toimuma pidanud rahvusvahelise välisvalgustuse assotsiatsiooni LUCI üldkogu ning samaaegselt kolmandat korda toimuma pidanud arhitektuurse valgustuse ja valguskunsti festival Tartu Valgus ehk TAVA2020 lükkuvad koroonaviiruse pandeemia tõttu edasi tulevasse sügisesse.

 27.–30. oktoobril 2021 toimuvad LUCI (Lighting Urban Community International) üldkogu ja Tartu Valgus toovad Tartusse ligi 300 maailma valguskunsti ja arhitektuurse valgustuse valdkonna spetsialisti.

Iga-aastane LUCI üldkogu on ainus linnade valgustust käsitlev rahvusvaheline foorum, kus korraldatakse paneeldiskussioone, töötubasid ja avatud konverentse uutest valgustustrendidest ja projektidest.

Tartu Valgus on terviklik, rahvusvaheline, valdkondi ühendav valgustusdisaini ning valguskunsti festival. TAVA2021 põhisündmused toimuvad 27.-30. oktoobril 2021, kuid sellele eelnev töötubade nädal ning kõrvalprogramm loovad sündmusest ligi kuu aega kestva festivali. TAVA2021 festivali rikkalik kava toob kokku valguskunsti ja disaini valdkonna ettevõtjad, spetsialistid ja tudengid, pakkudes võimalust jagada ühist kirge ja inspiratsiooni valguse vastu.

Festival on lisaks peresõbralik üritus, mille tasuta publikuprogrammist, showdest ja kontsertidest saavad osa kõik külalised ja linnaelanikud.

Last changed 04.07.2020