Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

News

Oskuste ööl avab Kutsehariduskeskus internetis tosin meistriklassi

Tartu Kutsehariduskeskuse pressiteade

Töö

6 November / Tartu Kutsehariduskeskus kutsub kõiki Oskuste ÖÖl oma andeid avastama ja mõne uue praktilise oskuse õppima. Seekord toimuvad meistriklassid 12. novembril üle veebi ning õppida saab mugavalt ja turvaliselt, kodust lahkumata.

„Kui seni oleme Oskuste ÖÖ uksed avanud Kutsehariduskeskuses ning nautinud koos melu, muusikat ja palju erinevaid õpitegevusi, siis sel aastal kolisime oma meistriklassidega turvaliselt internetti. Sellest hoolimata ootame, et huvilised teisel pool ekraani praktiliselt kaasa teeksid ja mõne uue oskuse võrra paremaks saaksid. Meie meistrid on valmis juhendama ja õpetama ka üle veebi, olgu õppijateks siis noored või täiskasvanud huvilised,“ sõnas turundusjuht Kaire Mets. 

Kokku saab 12. novembril osaleda 12 erinevas meistriklassis, kus saab õppida nii 10 sõrmega kiiret kirjutamist kui FB Pixeli seadistamist aga ka auto talvekorda seadmist, kanapommide või rosina-pähkliküpsiste küpsetamist, lauakatmise nippe, vanadest teksadest ehete või koduse kehakoorija valmistamist. Õppida saab ka käsitöölimonaadi tegemist, uurida kuidas meelitada lapsi puu- ja köögivilju sööma, kuidas üle interneti tööstusseadmeid juhtida ning aga ka lihtsaid tehteid Exceli programmis tegema. 

Kõik koolitused on tasuta, kuid huvilistel tuleb ennast registreerida https://khk.ee/oskuste-oo/, et korraldajad saaksid kõigile osalejatele saata  ette juhendid ning lingi, mille kaudu online meistriklassi siseneda saab. „Seni on huvi meie meistriklasside vastu olnud väga suur. Õnneks virtuaalsetes klassiruumides kohti jagub ning osalema pääsevad inimesed kasvõi Viimsist ja Vilsandilt. Registreerimine lõpeb 11. novembri südaöösel,“ lisas Mets. 

Üle-eestilise Oskuste ÖÖ virtuaalsed koolitused toimuvad tänavu kokku 16 kutsekooli eestvedamisel – nii saab kodunt lahkumata õppida kõikvõimalikke oskusi koorijuhtimisest massaažini. Vaata siit: http://www.kutseharidus.ee/oskuste-oo/

Last changed 06.11.2020