Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

News

Talvine koolivaheaeg Jääaja Keskuses

Jääaja Keskuse pressiteade

jääaja keskus Photo: Karin Pai

4 January / Talvisel koolivaheajal ootame Jääaja Keskusesse külla nii suuremaid kui väiksemaid sõpru. Avastamisrõõmu jätkub igas vanuses külastajatele.

Jääaja Keskuse avarates ruumides on lihtne hoida ohutut distantsi ning nautida külastust viirust kartmata.

Lapsi ootab põnev mängukoobas, kus saab teha arheoloogilisi väljakaevamisi, täiendada koopajooniseid, mängida jääaja loomadega ja vaadata multifilmi “Välek Vibulane”. Samuti on esimesel korrusel lumekoobas, kuhu sisse pugedes näeb karu pesa, lumes elavaid putukaid ja loomi ning talvist elu lume all. Suuremad lapsed saavad Jääaja Keskuse ekspositsiooni läbida iseseisvate mängude abil: Veeosakese teekond, Keeruta ja lennuta ning Korruste mäng. Mängud ootavad Sind Jääaja Keskuse kassas!

Virtuaalreaalsuse prillide abil on võimalik sukelduda müstilise ürgmere põhja. Virtuaalreaalsuse filmis on võimalik kohtuda trilobiitide, hiiglaslike merikiskjate, meriskorpionite ja nautiloididega. Samuti on võimalik näha, milline nägi Eesti ala välja 600 miljonit aastat tagasi.ja kogeda elu minevikus!

Avatud on ka maalilise Saadjärve vaatega peresõbralik Jääkaru kohvik. Kohvikus on buffet, laia valikuga lastemenüü ja a la carte menüü.

Kuni 10. jaanuarini on Jääaja Keskus avatud iga päev kell 10:00-17:00, Jääkaru kohvik on avatud kell 12:00-16:00.

Jääaja Keskuses järgitakse kõiki Terviseameti soovitusi Teie ohutuks külastamiseks.

Rohkem infot: www.jaaaeg.ee

Last changed 04.01.2021