Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

News

Tartu 2024 palkas produktsioonikoordinaatoriks Heigo Tederi

Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 pressiteade

Heigo Teder Photo: Mana Kaasik

11 February / Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 värbas oma tiimi produktsioonikoordinaatori ametikohale Heigo Tederi.

Teder on kogenud kultuurisündmuste produtsent, kes omab 20-aastast töökogemust erinevates teatrites. Viimased kuus aastat tegutses ta Ugala teatri korraldusjuhina, enne seda kaheksa aastat Rakvere teatris. Tederi portfellis on pea 300 kultuurisündmuse idee loomine ja korraldamine.
“Uues ametis produktsioonikoordinaatorina saan isiklikele kogemustele tuginedes etenduskunstnikele ja artistidele luua paremaid esinemistingimusi, pakkuda lavastusmeeskondadele omapoolset tuge. Juhin initsiatiivi, mille eesmärgiks on Tartu ja Lõuna-Eesti kultuurikorraldajate jaoks välja töötada digitaalne “tööriistakast” järgmise projektitaotlusvooru ideede arendamiseks – seda nii esinejate, korraldajate kui ka kultuurisündmust külastavate inimeste vaatenurgast. Sellise kõiki osapooli võrdselt tähtsustava kultuurisündmuste teenusdisaini süsteemi loomine motiveeris mind kultuuripealinna meeskonnaga ühinema. Tunnen, et Euroopa kultuuripealinna väärtused ühtivad suuresti mu isikliku maailmavaatega,” kommenteerib Teder.

Produktsiooni koordinaatori üheks tööülesandeks on Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 avatseremoonia algidee väljatöötamine koos lavastusmeeskonna moodustamisega. Tiitliaasta avatseremoonia avab 2024. aastal pidulikult Euroopa kultuuripealinna Tartus ja Lõuna-Eestis ning sellest saavad osa kümned tuhanded pealtvaatajad kohapeal ja teleülekande vahendusel kogu Euroopas.

Sihtasutuse Tartu 2024 tiimis on kokku kaks produtsenti. Tartu 2024 valmiva kultuuriprogrammi sündmusi toetab oma ekspertiisiga Heigo Teder, teabe- ja turundusvaldkonna produtsent on Kaspar Aug, kes on endine Genialistide Klubi arendusjuht, muusikasündmuste produtsent ja DJ. Tema fookuses on turundussündmuste produtseerimine.

Lisainfo:
Krõõt Filippov, Tartu 2024 kommunikatsioonijuht, [email protected], +372 58 174 399

 

Last changed 11.02.2021