Text size

Line spacing

Contrast

Placeholder Placeholder
Background image
For visually impaired

News

Kliinikum jätkab sellel nädalal vaktsineerimist

Tartu Linnavalitsuse pressiteade

Vaktsineerimine

5 April / Alates teisipäevast, 6. aprillist on Tartu Ülikooli Kliinikumis jätkuvalt võimalik vaktsineerida COVID-19 vastu 1956. aastal ja varem sündinud inimestel ning 1961. aastal ja varem sündinud COVID-19 riskirühma kuuluvatel inimestel. Vaktsineerimiseks kasutatakse AstraZeneca COVID-19 vaktsiini ning vaktsineerimine viiakse läbi ajavahemikus 6.–10. aprill.

„Möödunud nädalavahetusel vaktsineeriti Tartu Ülikooli Kliinikumis üle 1000 inimese. Kuna vaktsineerimiseks avati vastuvõtuaegasid rohkem ning nii vaktsineerimismeeskonna võimekus kui ka vaktsiinidooside arv oli suurem, jätkab kliinikum vaktsineerimist ka sellel nädalal,“ selgitas kliinikumi vaktsineerimismeeskonna koordinaator Tiina Teder. Ta lisab, et vaktsineerimas käinud inimesed on olnud COVID-19 vastu vaktsineerimisest väga huvitatud ning motiveeritud seda tegema. Vaktsineerimismeeskonna nimel paneb ta inimestele südamele: „Vaktsineerimine on väga oluline, et kaitsta ennast ja oma lähedasi raske haiguse raskekujulise põdemise eest. Nagu teame, on COVID-19 raske, pika ja keerulise kuluga haigus.“

Vaktsineerimisaja broneerimise võimalus on digiregistratuuris avatud kõigile 1956. aastal ja varem sündinud inimestele ning 1961. aastal ja varem sündinud riskirühma kuuluvatele inimestele. Riskirühma kuulumist saab kontrollida patsiendiportaalis digilugu.ee, sellekohane teavitus on lisatud patsiendiportaali avalehel vasakusse serva.

Vaktsineerimiseks Tartu Ülikooli Kliinikumis tuleb vastuvõtuaeg broneerida üleriigilise digiregistratuuri, kliinikumi kodulehe vormi kaudu või etteregistreerimiskeskuse telefoni 731 9100 teel.

Lisainfo: Tiina Teder, Tartu Ülikooli Kliinikumi vaktsineerimismeeskonna koordinaator, [email protected], tel 5331 8490.

Last changed 06.04.2021