Teksti suurus

Reavahe

Kontrastsus

Placeholder Placeholder
Background image

Küsimus

Küsimus

Valdkond: kodulehekülg
Teema: Liiklusmuudatuste kalender?

Tere,

Linnas on väga palju liiklusmuudatusi suvel.
Kas ei oleks võimalik et https://tartu.ee/et/sildid/muudatused-liikluskorralduses?keywords=&crea…

lehekülg toimiks sarnaselt kultuuriaknale? Sisestad kuupäeva ja selle asemel, et saada vasteks 10 erinevat artiklit liikulusmuudatuste kohta saaks kohe info et : täna on kinni see ja teine tänav siitmaalt sinnamaale.

Nädalavahetusel Rally Estonia ajal ei olnud kuskilt leitav info, et kesklinnas on liiklus kinni. https://www.tartu.ee/et/uudised/seoses-rahvusvahelise-autoralliga-on-ke… artikkel ei ütle midagi pühapäeva kohta näiteks.

Inimstel oleks palju lihtsam kui saaks otse linna kodulehel kalendrist vaadata, milliseid tänavaid vältida. Praegu peab lugema läbi nii ürituste info kui ka korraliste teetööde info, et aru saada, kus liigelda.

Samuti tahaksin aitäh öelda, et Riia mäest alla tulles on jalgratta/jalakäijate tee jälle ilusa valge joone saanud. Sealt rattaga alla tulles võib kiirus päris kõrgeks tõusta ning on hea, kui jalakäijad ikka oma poolele hoiavad.

Ilusat suve!

Esitaja: M. .
Esitatud: 19.07.2018

Vastus

Tere!

Täname ettepaneku eest. Oleme ise ka sarnase rakenduse vajadust mõistnud. Eriti just suvel, kui linnas on palju üritusi ja teetöid. Hetkeolukord ei ole tõesti kõige parem, kus muudatuste info on lihtsalt uudisnuppudesse peitunud. Nii on operatiivset infot keeruline leida.

Hetkel ei ole siiski paremat lahendust veel olemas. Tegeleme nende protsesside kaardistamisega ja planeerime paremat teavitussüsteemi, aga hetkel ei oska anda täpseid lubadusi, millal ja missugusena see valmida võiks. Seni püüame olemasolevaid kanaleid maksimaalselt ära kasutada, et info ikka leitav oleks.

Tänu valge joone eest Riia mäel edastasime asjaosalistele.

Kena suve jätku!

Vastaja: Lilian Lukka
Avalike suhete osakond

kommunikatsioonijuht
[email protected]
Vastatud: 09.08.2018