Teksti suurus

Reavahe

Kontrastsus

Placeholder Placeholder
Background image

Küsimus

Küsimus

Valdkond: transport
Teema: Transport

Juba mitu päeva bussi oodates häirib mind ,et bussitablool vale kellaaeg ,nätab mitu tundi hilisemat aega / Maarjamõisa peatus .,linnast väljuv.Kas keegi kontrollib ka ,et need tabelid oleks õiged? Kuidas saan kindel olla ,et kui tabel näitab 2 min bussini ,siis see on õige.Ootan et liinid vaadataks ka üle ,pole kasu bussist mis sõidab küll iga 20 min tagalt ainult ühes suunas ,Näituse ,Taara pst ,Kuperjanovi tn inimesed soovivad sõita otse Maarjamõisa haiglasse ilma ümeristumata , st.2 bussiga sõitmist ja aegade klapitamist . Buss võiks sõita otse haigla juurde näiteks raudteejaama kaudu nagu varem nr 7 sõitis ,ka 25 sõitis olgugi ,et kui istusidKuperjanovi peatuses peale pidi 20 min raudejaamas ootama ,et sõita sealt 5 min maarjamõisa haiglasse.Liikumispuudega ja rasketel haigetel on raske aegu klapitada arstile minekuks.

Esitaja: R. J.
Esitatud: 06.12.2019

Vastus

Tere

Tabloodel kuvatav kellaaeg tuleb tabloole sisseehitatud süsteemist ning ei ole seotud bussiaegade kuvamisega. Kuvatavad bussiajad edastatakse tabloole eraldi süsteemist, kus toimub busside saabumisaja arvestamine.

Kuna tabloo kellaaega ei kuvata eraldi süsteemides, siis saame seda kontrollida vaid kohapeal. Kui märkate tulevikus veel valet kellaaega, võite sellest teada anda meie heakorratelefonil 1789, et saaksime saata tabloo juurde tehniku, kes kella õigeks keerab.

Maarjamõisa haigla juurde saate ilma ümberistumiseta sõita liiniga nr. 10, mis alustab sõitu Raudteejaama peatusest, liigub mööda Vaksali tänavat Betooni tänavani, kus ületatakse raudtee ning liigutakse mööda Ravila ja Ilmatsalu tänavat L. Puusepa tänavale haigla ette.

Lugupidamisega

Vastaja: Oskar Vevers
ühistranspordi kvaliteedijuht
[email protected]
Vastatud: 17.01.2020