Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Uuenev Tartu Turg jätkab uue juhiga

ASi Tartu Turg pressiteade

Ivo Tombak Фото: AS Tartu Turg

6 мая / Tartu turgu üle kahe aasta juhtinud Ivo Tombak lahkub ametist. Ajutiselt võtab kohustused üle kaubanduses ja toidutööstuses kogenud Rene Kiis.

Sügisel viiakse läbi konkurss uue juhi leidmiseks.

“Praeguseks on turuhoones rohkem kauplejaid, kui oli enne renoveerimist. Oleme viimastel kuudel Renega koostööd tehes ellu viinud mitmeid muudatusi. Viimastel nädalatel on lisandunud mitmed uued kauplejaid. Turuhoone lahtiolekuajad on muudetud selliseks, et kõik kauplejad on kogu oma kaubavalikuga kogu lahtioleku ajal kauplemas ning hommikul tööle ruttajatel on võimalik enne kaheksat hommikusööki süüa,” sõnas Ivo Tombak.

“Turul on kindel koht tartlaste südames, saime sellele kinnituse paar päeva tagasi reedel, kui meid külastas üle 4100 inimese. See on tänavune rekord,” ütles Rene Kiis rahulolevalt.

“Mõistagi on mul ühelt poolt kahju lahkuda nüüd, mil tehtud töö hakkab tasapisi vilja kandma. Teisalt näen, et elu turul liigub edasi aina suurema hooga ja see teeb meele rõõmsaks,” lisas Tombak.

“Ivo Tombak on renoveerimisega teinud ära mahuka töö. Turu ümberkujundamine kolme väga suure kaubanduskeskuse konkurentsis on ülesanne, mida igaüks välja ei kanna. Kes kaubandusega kokku on puutunud, see mõistab, mida ma silmas pean. Ivo on vastutusrikkal ja pingelisel aja hoidnud turgu stabiilsena,” kommenteeris ASi Tartu Turg nõukogu esimees Toomas Kapp.

Rene Kiis on töötanud 24 aastat toidutööstuses müügi-, turunduse- ja tootearenduse valdkonnas.

Eesti Kulinaaria Instituut tunnustas 3. mail Tartu turuhoonet tiitliga Aasta Toidutegu 2019. Foto auhinna kättesaamisest on lisatud kirjale.

Tutvu veebis: ajaloo esimene Turu Teataja.

Последнее изменение 06.05.2019