Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Laupäeval on Tartu jooksuhuvilistest laste päralt

MTÜ Klubi Tartu Maraton pressiteade

lastejooksu start Фото: Ardo Säks

7 мая / Laupäeval, 11. mail leiavad Tartus Tähtvere Spordipargis aset 37. Tartu Maastikumaratoni lasteüritused.

Osalema oodatakse ligi 4000 last. Eelregistreerimine avati 6. mail ning osavõtt on kõikidele lastele tasuta.

Kuna ka seekord on lasteüritused vahetult enne emadepäeva, siis oodatakse hulganisti peresid pidulikku nädalavahetust sportlikult alustama ja ühiselt aega veetma.

 

Laupäevastel lasteüritustel on lisaks jooksule võimalik trallida Lõunakeskuse batuudil ning maiustada Balbiino jäätistega. Kohal on ka Sportlandi müügitelk ja Lastefondi telk koos meisterdamisnurgaga. Lisaks müüakse erinevaid maratonimeeneid koostöös FIFAAga. Sel aastal on kohal ka Eesti Rahva Muuseum oma tegelustelgiga – meisterdatakse käepaelu ja rahvariidest nukke ning tutvustatakse muuseumi võimalusi.

 

Esimene lasteürituste start antakse laupäeval kell 11 pisematele spordisõpradele TILLUjooksu raames 400-meetrisel distantsil. Lisaks on veel võimalik valida 850-meetrine ring. Veidi vanemad lapsed saavad end proovile panna MINImaratoni 2-kilomeetrisel distantsil. Lastejooksud toimuvad ka pühapäeval, 12. mail Otepääl ja Elvas.

 

Registreerimine lasteüritustele on internetis avatud esmaspäevast kuni neljapäeval (9. mail) kella 17ni. Registreeruda saab ka 10. mail Heateo jooksu toimumiskohas Tähtvere spordipargis kell 17–20. Sealtsamast saavad eelregistreerunud soovi korral juba ka numbri kätte. Lisaks on võimalik registreeruda stardipaikades alates üks tund enne esimese lasteürituste distantsi starti (nii Tartus, Otepääl kui ka Elvas). Otepää ja Elva lastejooksudele toimub registreerimine ainult stardipaigas.

 

Kõik lapsed saavad jooksu lõpetades medali, mille ettenäitamisel saab üritusejärgsel nädalal külastada ERMi 20% soodsamalt. Lisaks on maratonijärgselt medali ettenäitamisel Aura keskuse ujula (k.a vesivõimlemise treeningud), veepargi ja terviseklubi pääsmed 20% soodsamad. Alla 5-aastaste laste puhul laieneb soodustus täiskasvanud saatjale. Soodustus kehtib võistlusele järgneva nädala ja seda saab veekeskust külastades kasutada mitu korda.

 

Lisainfo ja registreerimine: https://www.tartumaraton.ee/et/yritused/jooksumaraton/37/lasteyritused/

 

Последнее изменение 07.05.2019