Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Tartu Linnavalitsuse istungil

Tartu Linnavalitsuse pressiteade

7 мая /

Lasteaed Karoliine saab uue välisvalgustuse

Linnavalitsus sõlmib lepingu lasteaia Karoliine välisvalgustuse ehituseks EST Networks OÜga. Lasteaia territooriumile paigaldatakse 10 mast- ning 4 seinavalgustit kõnniteede ja mängualade valgustamiseks, kaks välist toitekilpi ning valgustid kahele varjualusele.
Tööd tehakse juunis-augustis ja need lähevad maksma 27 833 eurot.

Linn uuendab tänavavalgustust

Tänavavalgustuse juhtimiskilpidesse kontrollerite paigalduse ja juhtimissüsteemiga ühendamise riigihanke võitis Kagu Elekter OÜ.
Valgustuse juhtimissüsteemi töö eesmärk on tagada täpne ülevaade valgustuse juhtimiskilpide tehnilisest seisundist, valgustuse sisse- ja väljalülitamise juhtimine keskse luksmeetri järgi,  valgustussüsteemi hoolduse lihtsustamine ja kiirendamine ning valgustite maksimaalse eluea tagamine.
2019. aastal soovib linn välja vahetada/paigaldada 86 kilbikontrollerit.

Moodustati komisjon õpetaja elutöö auhinna taotluste hindamiseks

Linnavalitsus moodustas õpetaja elutöö auhinna taotluste hindamiseks komisjoni, kuhu kuuluvad haridus- ja kultuurivaldkonna spetsialistid, Tartu Koolijuhtide Ühenduse ja Tartu Koolieelsete Lasteasutuste Juhtide Ühenduse esindajad. Komisjoni juhib abilinnapea  Madis Lepajõe.
Õpetaja elutöö auhind, mille suurus on 10 000 eurot, on Tartu linna makstav rahaline preemia Tartu linna õpetajale, et väärtustada ja tunnustada teda pikaajalise silmapaistva õpetajatöö eest. Auhind makstakse välja üks kord kalendriaastas kuni viiele õpetajale.
Komisjon hindab taotlusi järgmiste kategooriate kaupa: koolieelse lasteasutuse õpetaja; üldhariduskooli õpetaja; huvikooli õpetaja; kutseõppeasutuse õpetaja.

Linnavalitsus eraldas reservfondist kokku 9 300 eurot:
7000 eurot Tamme staadioni peaväljaku valgustite kaugjuhtimissüsteemi väljaehitamiseks;
1500 eurot MTÜle E STuudio Noortekoor toetamaks koori osalemist rahvusvahelisel Euroopa karikasarja koorikonkursil Florilège Vocal de Tours 2019 Prantsusmaal;
800 eurot MTÜle Festivitas Artium FA Schola ansambli kontsertreisiks Venemaale.

Helle Tolmoff

avalike suhete osakond
kommunikatsioonispetsialist

Tel: 736 1336
Mob: 529 4297

Последнее изменение 07.05.2019