Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Täna toimub esmakordselt Tartu noortepäev

Tartu Noorsootöö Keskuse pressiteade

Noortepäeva plakat

12 августа / 12. augustil tähistatav rahvusvaheline noortepäev jõuab esmakordselt Tartusse.

Noortepäev toimub kell 18:00-22:00 Ülejõe pargis. Sündmuse raames toimuvad töötoad, võistlused, mängud ja väljakutsed. Õhtu lõpetab muusikute duo Indrek Ventmann ja Allan Kasuk.

Tartu noortepäeva fookus on suunatud noorte aktiivsele ja tervislikule eluviisile. Teemakohaste töötubadega on väljas Tartu Noorsootöö Keskus, Aparaadi noortekeskus, SPARK Makerlab noortekeskus, Tartu Budoklubi, Karateklubi Falco, Võimlemisklubi Akros, Shaté Tantsukool, Huvikool Huvitera ja MyFitness Tartu Kesklinn.

Sündmuse raames toimub ka kell 18:15 V Spa Kolme Silla Jooks, milles osalemine on noortele jooksusõpradele tasuta! Kolme Silla Jooks algab ja lõpeb Shaté Tantsukooli taga (Narva mnt 2). Registreeruda saab kohapeal kuni kella 17:45.  Esikolmikule on auhinnad välja pannud V Spa (2x deluxe pääse), Lemon Gym (kinkekaart väärtuses 29 eurot) ja Restoran Aparaat (kinkekaart väärtuses 20 eurot).

Lisaks osalemisele sportlikes tegevustes on võimalik lava ees kaasa eladaNoorte DJ Kooli tublidele õppuritele ning sündmuse peaesinejatele Indrek Ventmannile ja Allan Kasukile.

Sündmuse ajakava ja lisainfo tegevuste kohta on leitav SIIT.

Sündmust toetavad Cinamon Eesti, Ahhaa, FitLife Tartu, A. Le Coq, Boost Juice, EscapeTartu, Henkel Balti OÜ, V Spa, Aparaat, Haage vesi ja Lemon Gym.


Sündmust korraldab Tartu Noorsootöö Keskus.
Sündmust rahastab Tartu linn.


Lisainfo:
Helene Toomeoks
Tartu Noorsootöö Keskus
Projektijuht
+372 53 037 733
[email protected]

Последнее изменение 12.08.2019