Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Septembris muutuvad mitme linnaliinibussi sõidugraafikud, liinile tuleb buss nr 5

Tartu Linnavalitsuse pressiteade

buss

31 августа / Alates 1. septembrist muutuvad mitme bussiliini sõidugraafikud. Tööpäeviti hakkab sõitma buss nr 5, mis viib lapsed Annelinna koolidesse.

Teatmik uute bussigraafikute kohta jõuab müüki eeloleval nädalavahetusel.

Rahva soovile vastu tulles hakkavad mõlemad ringliinid nr 9 ja 9A alates 1. septembrist sõitma ka nädalavahetustel. Graafikud on liinidel 9 ja 9A nädalavahetustel samad, mis täna kehtivad tööpäevadel. 1. septembrist alates lisatakse bussiliinile nr 9 argipäeviti juurde üks varahommikune väljumine kell 5:25 Nõlvaku peatusest. Nädalavahetustel on liinil nr 9 esimene väljumine Nõlvakust  kell 7:10 ja 9A esimene väljumine E-Kaubamaja peatusest kell 7:03.

Alates septembrikuust hakkab tööpäeviti sõitma ka buss nr 5, millega saavad Ihaste linnaosas elavad lapsed sõita Annelinnas asuvatesse koolidesse ning Turu ja Luha tänaval asuvatesse spordihoonetesse. Kaunase puiestee, Jaama ja Anne tänava piirkonna elanikud saavad selle bussiga sõita avaturu lähistel asuvasse Turu bussipeatusesse.

Lisaks sõitjate soovidele arvestati muudatuste tegemisel sedagi, et bussid püsiksid paremini graafikus. Nii muutuvad väljumiste ajad bussidel nr 11 ja 12, millel oli tegemist sõidugraafikus püsimisega.
Liinidel nr 6 ja 10 korrigeeritakse vaid mõnedest peatustest väljumise aegu ning liinidel nr 7 ja 8 korrigeeritakse hommikusi ja õhtuseid väljumisi.
Liini nr 2 bussid ei hakka enam reede ja laupäeva öösel sõitma Lõunakeskuseni vaid lõpetavad Tehnoloogiainstituudi peatuses.

Täpsemalt saab muudatusi vaadata http://tartu.peatus.ee/#city

Uued sõidugraafikute teatmikud saabuvad müügile sel nädalavahetusel. Neid saab osta R-kioskitest ja raekoja I korrusel asuvast infokeskusest.

Lisainfo: Tartu Linnatranspordi ühistranspordi peaspetsialist Madis Oona, tel 5662 4824.

Helle Tolmoff

avalike suhete osakond
kommunikatsioonispetsialist

Tel: 736 1336
Mob: 529 4297

Последнее изменение 09.09.2019