Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Tudengid saavad liituda programmiga „Hariduse tulevikutegijad” nädala lõpuni

SA Innove pressiteade

18 сентября / Veel sel nädalal saavad kõikide ülikoolide üliõpilased liituma programmiga „Hariduse tulevikutegijad”.

Programm tutvustab noortele tänapäevast õpetajatööd nii Eestis kui ka Hollandis. Kandideerimine on avatud kuni nädala lõpuni, 22. septembrini.

Viie moodulises programmis saavad tudengid lisaks teadmistele tänapäeva õpetajatöö sisust, panna proovile ka oma juhioskused ning tutvuda inspireerivate haridusmaastikul tegutsevate inimestega. Tegevuste käigus külastatakse mitmeid Eesti koole ja tutvutakse ka Hollandi õppeasutustega, et näha, kuidas on mujal maailmas haridustee organiseeritud.

Innove õpetaja ja koolijuhi täienduskoolituskeskuse peaspetsialist Silvia Uus ütles, et programm on mõeldud kõikide erialade bakalaureuse- ja rakenduskõrgharidusõppe teise ja kolmanda kursuse üliõpilastele, kes ei ole õpetajakoolituse tudengid. „Ootame programmiga liituma julgeid ja avatud noori, kes on valmis kaaluma õpetajaametit kui üht võimalikku karjäärivalikut,“ sõnas Uus.

Hariduse tulevikutegijaks kandideerimiseks tuleb saata vabas vormis CV, akadeemiline õiend ja üheminutiline liftikõne teemal „Milline õpetaja oleksin mina tulevikus oma õpilastele?”. Avaldust koos dokumentidega oodatakse aadressile [email protected] hiljemalt 22. septembriks. Programm kestab oktoobrist järgmise aasta veebruarini. Osalejate transpordi-, majutus- ja toitlustuskulud kaetakse programmi poolt.

Rohkem infot leiab Innove kodulehelt: innove.ee/tulevikutegijad

Õpetajaametit tutvustav sihtasutus Innove on Eesti hariduse kompetentsikeskus. Koostöös Haridus- ja Teadusministeeriumiga on sihtasutuse eesmärk edendada ühiskonnas õpetajaameti väärtustamise ja atraktiivsuse kasvu. Õpetajaameti väärtustamise ja atraktiivsuse kasvu toetab Euroopa Sotsiaalfond.

Lisainfo:
SA Innove
+372 51 21 131
[email protected]

Последнее изменение 18.09.2019