Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Paranduskohvik Tähtvere Päevakeskuses

10 октября / Masstootmise ja -tarbimise trend suunab meid katkistest asjadest kiiremas korras lahti saama ning toetab nende asendamist uutega.

 

Paranduskohviku eesmärk on näidata, et asju saab (ka ise!) parandada ja neile uue elu anda. Nii on võimalik igaühel hoida keskkonda ja toetada jätkusuutlikku mõtteviisi.


Seekord korraldab MTÜ Paranduskelder ürituse neljapäeval, 17. oktoobril kell 15–19 Tähtvere Päevakeskuses (Veski 35).

 

Kuidas see käib? Igaüks saab kaasa võtta oma prandamist vajava(d) eseme(d) ning kohalolevate meistrite abiga need koos korda teha. Meistrid abistavad järgmistes valdkondades:


* elektroonika
* puit ja restaureerimine
* tekstiil
* üldparandus (sh. on siia oodatud lapsevanemad koos lastega mänguasju parandama tulema)

 

Vastavalt valdkonnale saab oma katkise asja viia õige laua juurde. Iga asja parandamiseks on meistriga koos ette nähtud maksimaalselt tund, et iga inimene leiaks oma võimaluse konsultatsiooniks. Kui parandamisega peaks minema kauem, annab sellest meister esimesel võimalusel teada.

 

Kohal on olemas parandamiseks kõik vajalik: liimid, teibid, jootmisvahendid, kangad, niidid, poldid, kruvid, noad, puurid jne. Juhul, kui teate, et on asja korda saamiseks on tarvilik mõni konkreetne asi nt: ekraan, tihend, lukk vms. palume need endil kaasa võta.

 

Üritus on TASUTA!

 

paranduskohvik.jpg

 

 

Последнее изменение 10.10.2019