Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Tartu Linna Noortevolikogu ootab uusi liikmeid

Tartu Linnavalitsuse pressiteade

Noortevolikogu linnapeaga kohtumas Фото: Lilian Lukka

10 декабря / Kuni 8. jaanuarini 2020 saavad 14-20aastased noored kandideerida Tartu Linna Noortevolikogu liikmeks. Ülelinnalised noortevolikogu valimised toimuvad 15.-17. jaanuaril 2020.

Tartu Linna Noortevolikogu on linnavolikogu ja linnavalitsuse lähedane koostööpartner - noorte hääle tooja otsustajateni. Noortevolikogu on 15-liikmeline ning sellesse võivad kuuluda ja selle liikmeid valida ainult Tartu linna noored.

Kogusse kandideerimiseks tuleb esitada oma elektrooniline sooviavaldus Tartu Linnavalitsuse taotluste esitamise ja menetlemise infosüsteemis Spoku. Avalduse esitamiseks tuleb ennast identifitseerida ID-kaardi, mobiili-ID, Smart-ID või panga kaudu. Hiliseim kandideerimisavalduse esitamise tähtaeg on 8. jaanuar 2020 kell 23.59.

Enne kandideerimisavalduse esitamist saavad kandidaadid tutvuda noortevolikogu töö abimaterjaliga aadressil www.tartu.ee/noortevolikogu. 2020. aasta alguses toimuvad kandideerijatele infotunnid. 8. jaanuaril ehk kandideerimise viimasel päeval on võimalik end valimiste lainele häälestada Raekojas toimuvas osaluskohvikus, selle kohta leiab rohkem infot ning registreerimisvõimaluse aadressilt https://www.facebook.com/tartunoortevolikogu.

Tartu Linna Noortevolikogu esimees Hanna Anepaio innustab noori kandideerima: „Juba ühe aastaga suutsime näidata Tartule, et oleme „suurele“ volikogule tõsiseltvõetav partner. Kui aga vastata küsimusele, et mida Tartu Linna Noortevolikogu on isiklikult mulle andnud, siis ma tean nüüd, et iga muutus algab minu enda tegutsemisvalmidusest.“

Lisainfo: Airi Park, [email protected], 736 1353.

Последнее изменение 10.12.2019