Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Esmaspäevast jätkub Vanemuise tänava rekonstrueerimine

Tartu Linnavalitsuse pressiteade

20 марта / Esmaspäeval, 23. märtsil algavad teetööd Vanemuise tänaval.

Rekonstrueerimise teises etapis uuendatakse Vanemuise tänava Ülikooli ja Akadeemia tänava vaheline lõik ning Uueturu tänav.
 
Alates 23. märtsist muudetakse kogu Vanemuise tänava Akadeemia ja Ülikooli tn vaheline lõik ühesuunaliseks ning Ülikooli tänava poolt sõidukid enam Vanemuise tänavasse sõita ei saa.
 
Töödega alustatakse Akadeemia ja W. Struve tänava vahelises lõigus.
OÜ Tinter Projekt koostatud rekonstrueerimisprojekti kohaselt rajatakse tänava mõlemale poolele sõiduteega samas tasapinnas olevad jalgrattarajad. Kõnniteedele paigaldatakse sillutiskivikate.
 
Rekonstrueerimise järgselt on Vanemuise tänav  Pepleri ja Ülikooli tänava vahelisel lõigul ühesuunaline, Pepleri ja Vaksali tänava vahelisel lõigul jääb liiklus kahesuunaliseks. Vanemuise tänavast saab oluline kergliiklusmarsruut kesklinna ja Vaksali linnaosa vahel.
 
Teise etapi ehitusperiood on kavandatud suve lõpuni. Teetööde ajal on liiklemistingimused piiratud ning sõidukijuhtidel palutakse jälgida ajutist liikluskorraldust.
 
Töid teeb Asfaldigrupp OÜ. Sulgemise ja ajutise liikluskorralduse eest vastutavad: Martin Kliimant ja Silver Reiljan (tel 5898 1089 ja 5664 9525 / email: [email protected] ja [email protected]).
 
 Liiklusskeem

Helle Tolmoff

avalike suhete osakond
kommunikatsioonispetsialist

Tel: 736 1336
Mob: 529 4297

Последнее изменение 20.03.2020