Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

EELK Tartu Maarja koguduse ja Tartu Maarja Kirik SA pöördumine oma toetajate ja avalikkuse poole

Tartu Maarja Kiriku Sihtasutuse pressiteade

31 марта /

Head EELK Tartu Maarja koguduse liikmed, meie sõbrad ja toetajad, hea Eesti rahvas!

Aastakümneid ei ole me tundnud end nõnda haavatavana, nagu praegu, mil meie elu ja turvatunnet ohustab võõras haigus. Siiski oleme selles olukorras üheskoos ja meie kõigi kohus on üksteist hoida ja toetada. Paradoksaalne on, et sel korral ei tohi me üksmeele väljendamiseks koguneda lippude alla või üheskoos laulma, vaid peame oma solidaarsust ja toetust väljendama distantsi hoides.

EELK Tartu Maarja kogudus ja Tartu Maarja Kiriku SA tänavad kõiki, kes on olnud meiega ühes meeles Tartu Maarja kiriku taastamise osas ning ühel või teisel viisil toetanud meie püüdlusi! Nende aastate jooksul on meid aidanud sajad inimesed ja kümned organisatsioonid. Tänu teile, armsad sõbrad, oleme tundnud, mida suudab ühine jõud. Meil ei ole teile tänutäheks anda käegakatsutavaid vahendeid, mis vähendaksid praeguse aja hirme või kannatusi, aga meil on usk Jumalasse, Tema tervendavasse ja julgustavasse jõusse ning seda saame me teiega jagada. Soovime, et teaksite: me palvetame teie kõigi eest! Et meie elu kestaks, et leiba jätkuks, ja et viiruse raskus lõppeks.

Praeguse eriolukorra tõttu toimuvad meie koguduse palvused ja pühapäevased jumalateenistused tühjas kirikus. Teie eestpalvesoovid on väga teretulnud, kanname need üheskoos Jumala ette! Võite oma sõnadega öelda, kelle või mille pärast te palvet soovite.

Eestpalvesoovid palume saata  EELK Tartu Maarja koguduse meiliaadressile [email protected] või telefonile  734 1111. Kindlasti jõuavad kirjaga kohale ka aadressile Õpetaja 5, 51003 Tartu linn postitatud palvesoovid.

Tartu Maarja koguduse jumalateenistused toimuvad pühapäeviti kell 13.00. Erakorralised palvepäevad toimuvad 1.04. ja 3.04. Palvuste algus on kell 12. Otseülekannet saab jälgida Tartu Maarja koguduse Facebooki lehel.

Õnnistussooviga

Timo Švedko                                                                                       Silvia Leiaru
EELKTartu Maarja koguduse õpetaja                                  SA Tartu Maarja Kirik juhataja

Kontakt: Timo Švedko, 553 4529, [email protected]
Silvia Leiaru, 5665 0956, [email protected]

Последнее изменение 31.03.2020