Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Tartu Kunstimuuseumil valmis uus giidituuriga video, kus on arvestatud mitme sihtgrupiga

Tartu Kunstimuuseumi pressiteade

8 апреля / Esimene videotuur valmis Flo Kasearu isikunäitusele „Ohustatud liigid“. Jutustame giidituuriga kvaliteetset ja visuaalselt nauditavat lugu. Mõeldes vaegkuuljatele ja muukeelsetele, oleme lisanud subtiitrid nii eesti kui ka inglis keeles. Kunst on kõigile!

21. veebruaril avasime Flo Kasearu isikunäitus „Ohustatud liigid“, mis sai olla avatud vaid paar nädalat. Näitus räägib ettevõtte lõpetamisest ühe Pärnu väikepoe näitel. Näituse kuraator on Marika Vaarik.

Väikepood Pärnus. Juuksuritöökoda Puhjas. Raamatupidamisbüroo Maardus… Paljud sukeldusid 1990ndatel rõõmuga ettevõtlusvabadusse ja pole siiamaani pinnale tulnud. Ehkki ettevõtlusega jätkamine ei ole enam ammu nende südamesoov.

Väikeettevõtted, õigemini siis tegelikult mikroettevõtted moodustavad Eesti ettevõtetest umbes 95%. Enamikus neist on vaid mõned töötajad, tihti ka ainult üks: omanik. 28% kõigist ettevõtjatest on naised. Tore. Nendest naistest 72% on üksikettevõtjad. Kui paljud neist mõtlevad igapäevaselt lõpetamisele?

Tutvu näitust saatva brošüüriga eesti ja inglise keeles, mis sisaldab intervjuud väikeettevõtja Margo Orupõlluga, kelle pood on näituse peaosas, väljavõtteid teose „Klatš“ tekstist ning illustreerivat fotomaterjali.

Näitusega saate tutvuda põhjalikumalt Tarmusi kodulehel, kus leiate ka virtuaaltuuri. Lisaks leiate täiendavat fotomaterjali meie Facebooki lehel.

Giidituuriga saab tutvuda siin.

Filminud:Johan Huimerind
Tõlkija: Peeter Talvistu
Giidituuri viis läbi: Hanna-Liis Kont

Tartu Kunstimuuseumi sotsiaalmeedia kanalitel ja kodulehel hoidke silma peal sest sealt leiate palju põnevat.

Head vaatamsit ja ole kursis!

Lisainfo:
Katrin Lõoke
Tartu Kunstimuuseumi kommunikatsiooni- ja turundusspetsialist
E-post: [email protected]
Tel: +372 5198 0660

Последнее изменение 08.04.2020