Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Mänguasjamuuseum avab nostalgilise aknanäituse „Aken sinu lapsepõlve“

Tartu Mänguasjamuuseum

Tartu Mänguasjamuuseum

30 апреля / 1. maist avab Tartu Mänguasjamuuseum nostalgilise näituse "Aken sinu lapsepõlve“ Teatri Kodu Jakobi tänava poolsetel akendel.

Muuseumi sünnipäevakuuks valminud näitusega kutsub mänguasjamuuseum linlasi õues jalutades korraks peatuma ja meenutama oma lapsepõlve lemmiklelusid, olid nendeks siis armsad karud, vinged ralliautod või lahedad lauamängud.

Muuseumi direktori Triin Vaaro sõnutsi on näituse eesmärk näidata mänguasjades ja lapsepõlvemälestustes peituvate mälestuste väge.  „Väga paljud meie püsikülastajad on öelnud, kui väga nad juba muuseumist puudust tunnevad. Kui külastajad ei saa tulla muuseumisse, saab muuseum tulla külastaja juurde,“ selgitab Vaaro.

Võib juhtuda, et vaataja ei leia näituselt oma lapsepõlve lemmikmänguasja, aga oskab eset kirjeldada. Sellisel juhul võib vihjeid anda muuseumi meilile [email protected] või Facebooki lehele kirjutades. Kui mänguasjamuuseumi kasutuskogus on sarnane ese olemas ja see mahub aknale, pannakse puuduv ese välja. Nii saab aknanäitus olla pidevas muutumises ja pakkuda rõõmu ka mitmekordsel külastamisel.

Tartu Mänguasjamuuseumi Teatri Kodu asub Tartus Jakobi ja Lutsu tänavate nurgal aadressil Lutsu 2. Näitust „Aken sinu lapsepõlve“ saab näha kogu maikuu jooksul ööpäevaringselt, kuid kõige parem on seda siiski imetleda päevavalges.

Последнее изменение 30.04.2020