Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Linn plaanib muuta konverentsi toetuste jagamise korda paindlikumaks

Tartu Linnavalitsuse pressiteade

Tartu Konverentsisaadikute tänuüritus Фото: Mana Kaasik

18 августа / Tartu linnavalitsus esitab linnavolikogule eelnõu, mille alusel tahetakse muuta konverentsi toetuse senist määramise korda. Uue määruse järgi muutub toetuse taotlemise keskkond ja taotlejate hindamissüsteem.

Ühe olulisema muutusena tahetakse toetuse taotlemine, hindamine ja kogu aruandlusprotsess viia üle Tartu linnaportaali, mille kasutamine on varasemas kahes taotlusvoorus olnud edukas. Ülejäänud muudatused puudutavad valdavalt hindamissüsteemi ja taotlejatele jagatavaid punktisummasid.
 
„Määruse muudatusega kaasnevad paindlikumad hindamiskriteeriumid, mis võimaldavad tõsta konverentsikorraldajate motivatsiooni korraldada konverents just Tartus. See omakorda aitab kaasa koostööle konverentside korraldajate ning turismiteenuste pakkujate vahel ja toetab kohalikke turismiettevõtjaid, mis on eriti oluline praegusel tuleviku suhtes ebakindlal ajal,“ selgitas Tartu linna turundusjuht ja SA Tartumaa Turism juht Helen Kalberg. 
 
Konverentsi toetuse eesmärk on tõsta Tartu kui konverentside toimumiskoha tuntust ning läbi selle ka Tartus ööbijate arvu. Kuna konverentsid toimuvad tihti madalhooajal, aitab toetus vähendada turismi hooajalisust Tartus ning kasvatab koostööd konverentside korraldajate ja turismiteenuse pakkujate vahel. 

Järgmine konverentsitoetuse taotluste esitamise vooru tähtaeg on 1. oktoober.

Lisainfo: Tartu linna turundusjuht Helen Kalberg, 513 3929; SA Tartumaa Turism äriturismi koordinaator Dana Neemre, 513 7946.

Последнее изменение 19.08.2020