Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Konverentsitoetuse taotlust saab esitada veel 1. oktoobrini

Tartu Linnavalitsuse pressiteade

Konverents Фото: Mana Kaasik

22 сентября / Kuni 1. oktoobrini on võimalik esitada konverentsitoetuse taotlusi 2021. aasta esimesel poolaastal toimuvatele konverentsidele. Tartu linna konverentsitoetust võivad taotleda era- ja avalik-õiguslikud juriidilised isikud ning ühe konverentsi maksimaalne toetussumma on 5000 eurot.

Sel sügisel hinnatakse konverentsitoetuse taotlusi esmakordselt uuendatud ja kasutajasõbralikuma süsteemi järgi, mis aitab tõsta konverentsikorraldajate motivatsiooni korraldada konverents just Tartus. "Olukord turismisektoris on keeruline ja riske on palju. Arvestades muutunud olusid soovisime muuta süsteemi taotlejate jaoks paindlikumaks ja luua võimalused kõrgema hindamistulemuse saavutamiseks ka juhul, kui delegaatide arv väga suur ei ole,“ selgitas Tartu linna turundusjuht ja SA Tartumaa Turism juht Helen Kalberg. 
 
Toetuse taotlemine, hindamine ja kogu aruandlusprotsess toimub Tartu linnaportaalis. Lisainfo Tartu konverentsitoetuse kohta: https://tartu.ee/et/konverentsitoetus.
 
Konverentsitoetuse üks põhilisi eesmärke on tõsta Tartu kui konverentside toimumiskoha tuntust ning läbi selle ka Tartus ööbijate arvu. Kuna konverentsid toimuvad tihti madalhooajal, aitab toetus vähendada turismi hooajalisust Tartus ning kasvatab koostööd konverentside korraldajate ja turismiteenuse pakkujate vahel.

Последнее изменение 22.09.2020