Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Eesti kultuurikursus „Ela eestlaste elusid“ toimub taas

Eesti Rahva Muuseumi pressiteade

eesti kultuuri kursus Фото: ERM

13 октября / Eesti Rahva Muuseumi hariduskeskus koos Tartu ülikooli semiootikute ja vabatahtlikega ERMi Sõprade Seltsist kutsub Eestis elavaid, kuid siinseid tavasid ja kultuuri mitte nii hästi tundvaid inimesi eesti kultuuri lühikursusele.

Kultuurikursusel on kolme viimase aasta jooksul osalenud ligikaudu 500 eesti keelt mitte emakeelena rääkivat Eesti kultuuri huvilist.

Viis koolituspäeva ning viis õppekäiku viivad osalejad rännakule, kus räägitakse Eesti ajaloost, kultuurisümbolitest ja eesti keelest, loodusest, kommetest ja tavadest. Koos kursuslastega arutatakse, millised kogemused on osalejatel eri kultuuride vahel liikudes, mis on lihtne ja mis keeruline. Lisaks  teadmistele kultuurist annab kursus võimaluse laiendada oma võrgustikku, avastada koos põnevaid paiku Tartus. Kursus on üles ehitatud interaktiivselt ja dünaamiliselt.

Õpikursus on mõeldud täiskasvanutele ja noortele alates 15. eluaastast, kes on sündinud Eestis, on siin elanud pikemat aega või on hiljuti saabunud Eestisse. Tasuta kursusel saab osaleda kas inglise või vene keele baasil ehk üks neist keeltest on tugikeeleks õpitavast arusaamisel. Kursus kestab oktoobri lõpust novembri keskpaigani ning osalejad, kes läbivad programmi vähemalt 80% ulatuses, saavad tunnistuse.

ERMi hariduskeskuse loodud kultuurikursust „Ela eestlaste elusid“ hinnati 2020.aastal Tartumaa õpiteo tiitliga.

Lühikursuse läbiviimist rahastab Integratsiooni Sihtasutus Euroopa Sotsiaalfondi toel.

Rohkem infot ja registreerimislingid.

 

Lisainfo

Aivi Ross, täiskasvanuhariduse koordinaator, telefon 7363083

[email protected]

Последнее изменение 13.10.2020