Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Tartu linn ootab reedeni ettepanekuid 2020. aasta kultuurikandjate valimiseks

Kultuurikandja

15 декабря / Tartu tunnustab igal aastal kultuurivaldkonna parimaid Kultuurikandja aunimetusega. 2020. aasta parimate valimiseks oodatakse ettepanekuid kuni 18. detsembrini.

Kultuurikandjaid valitakse kaheksas kategoorias: aasta kultuurisündmus, aasta kultuuriorganisatsioon, aasta looja, aasta rahvakultuurikandja, aasta noor kultuurikandja, aasta kultuurikorraldaja, aasta kultuurikajastaja ja aasta uustulnuk. Igaüks saab kandidaadi esitamiseks vormi täita  SIIN

Kandidaate saavad esitada kõik soovijad – nii eraisikud kui ka organisatsioonid. Ettepanek peab sisaldama aunimetuse kategooriat, andmed isiku või või organisatsiooni kohta, ülevaadet saavutustest/tegevusest ja argumenteeritud hinnangut.

Esitatud kandidaatide seast valib kultuurivaldkonna ekspertidest ja linna esindajatest koosnev komisjon välja aunimetuste nominendid ja laureaadid. Kultuurikandja laureaatide nimed avalikustatakse pidulikul tseremoonial, mis toimub 2021. aasta veebruaris. Aunimetuse laureaadid saavad kingituseks kunstiteose ning rahalise preemia 1250 eurot.

Kultuurikandja statuudiga saab lähemalt tutvuda siin.

Последнее изменение 16.12.2020