Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Tartu koolid jätkavad kontaktõppega

Tartu Linnavalitsuse pressiteade

Koolipoisid tahvli ees

13 января / Alates 18. jaanuarist jätkavad Tartu koolid kontaktõppega, kuid jälgivad hajutatuse põhimõtet ja vajadusel kasutavad e-õppe võimalusi.

Tartu linnapea Urmas Klaasi sõnul räägiti kriisimeeskonna ettepanek jätkata uuest nädalast kontaktõppega läbi ka tänasel kohtumisel koolijuhtidega. "Eelmise nädala kõrged nakatumisnäitajad tegid meid ettevaatlikuks. Samas ei saa ettevaatust minetada ka nüüd, kui Tartusse tuli täna juurde tervelt 43 uut nakatunut," sõnas linnapea.

Seetõttu on linna kriisimeeskonna soovitus koolidele olla jätkuvalt ettevaatlik ja teha kõik endast olenev viiruse ennetamiseks. Jätkuvalt on oluline tagada koolimajades õpilaste hajutatus. Kui koolides on vajalik korraldada õpilaste hajutamiseks rohkem e-õppe päevi, siis linnavalitsus toetab seda igati. Õppetöö täpse korralduse üle otsustavad koolid ise.

Selleks et kompenseerida saamata jäänud koolilõuna, on kõigile jaanuarikuus distantsõppel viibinud õpilastele võimalik koolide kaudu tellida 10 euro väärtuses toidupakk, mille eest lapsevanemad tasuma ei pea.

Lisainfo: Tartu linnapea Urmas Klaas, tel 513 5145; haridusosakonna juhataja Riho Raave, tel 736 1440, 525 4452.

Lilian Lukka

avalike suhete osakond
kommunikatsioonijuht

Tel: 736 1212
Mob: 516 4592

Последнее изменение 13.01.2021