Размер текста

Междустрочие

Контрастность

Placeholder Placeholder
Background image
Для слабовидящих

Новости

Lennuakadeemia avab uudse ingliskeelse kommertslennunduse juhtimise õppekava

Eesti Lennuakadeemia pressiteade

Eesti Lennuakadeemia

2 марта / Sel sügisel avab Eesti Lennuakadeemia uue rahvusvahelise õppekava, kus traditsiooniliste õpetamismeetodite kõrval kasutatakse esmakordselt simulatsioonitarkvara, et jäljendada lennundusettevõtete toimimist. 

Värskelt valminud õppekava on valdkonnas ainulaadne, sest teoreetilises õppetöös kasutatakse Simio simulatsioonitarkvara, mis võimaldab ehedalt jäljendada lennundusettevõtete võtmeprotsesse.

“Tarkvara kasutamine aitab koolitada välja spetsialiste, kes oskavad põhjaliku modelleerimise abil leida parimaid protsesse lennundusettevõtete toimimiseks,” ütles programmi direktor Kristjan Roosipõld. Ta lisas, et õppekavas tehakse tihedat koostööd mitmete lennundusettevõtetega, et anda tudengile võimalikult lähedane kogemus nende toimimisest.

Üheks eelnimetatud koostööpartneriks on Tallinna lennujaam. Lennujaama kommertsjuhi Eero Pärgmäe sõnul on lennundus kiirelt muutuv ja pidevalt arenev valdkond, mis nii, nagu Tallinna linn ei saa kunagi valmis. “Viimased aasta aega on näidanud, kui oluline on oskus kiirelt reageerida, võimekus näha suurt pilti ning tunda süsteemi selleks, et pidevalt muutuvate oludega kohaneda ning seeläbi ettevõtte toimepidevus tagada,” lausus Pargmäe. Ta leiab, et just seetõttu on oluline, et lisaks tänase personali pidevale koolitamisele on meil olemas järelkasv tulevikuspetsialistide näol, kes ei karda võtta riske ning langetada jätkusuutlikuse tagamise eesmärgil raskeid otsuseid.

Vastuvõtt kommertslennunduse juhtimise õppekavale avati 18. veebruaril ja avaldusi saab esitada 30. juunini 2021. Õppesse oodatakse kandideerima vähemalt keskharidusega nii Eesti kui välisriikide lennundushuvilisi, kellel on soov saada rahvusvahelise kvalifikatsiooniga spetsialistiks.

Rohkem informatsiooni õppekavast: https://lennuakadeemia.ee/admissions/cam 

Последнее изменение 02.03.2021