Tartu turuhoone köögis toimetavad pühapäeval jälle mehed
AS Tartu Turg pressiteade
/ Pühapäeval, 2. detsembril kell 12:00 toimub Tartu turuhoone esitlusköögis järjekordne sündmus sarjast „Mehed köögis” koostöös Eesti BBQ Assotsiatsiooniga.
Seekord on meestel fookuses veiseliha. Valmivad põnevad road toodetest, mida soovijad saavad maitsta, lisaks jagatakse kokkamis- ja maitsestamisnippe ning retsepte.
Grillil toimetab rahvusvahelise kogemusega bbq-meister Raivo Häelme.
„Veiseliha on muutumas aina populaarsemaks ja samuti selle valmistamine kodus. Siiski vajab veiseliha traditsioonilisest sealiha valmistamisest teistsugust lähenemist ning seda me pühapäeval ka näitame – nii grillil kui pannil,“ sõnas Eesti BBQ Assotsiatsiooni eestvedaja Rene Kiis.
Tegevusi on tervele perele - toimub Tartu turu parima jõuluküpsise valimine ja õpituba lastele, kus valmistatakse lõbusa väljanägemisega võileibasid.
„Nagu eelmisel korral lubatud sai, siis jätkame seda turukülastajate seas populaarset sündmust. Juba 16. detsembril saavad kõik maitsta ja õppida tegema lambalihast valmistatud roogasid,“ selgitas Tartu Turg AS tegevjuht Ivo Tombak.
Enne aastavahetust, 27. detsembril toimub sündmus, kus keskendutakse kala grillimisele.
Kohe uue aasta alguses, 3. jaanuaril näitavad tippkokad, kuidas juur- ja köögiviljasid grillida.
Lisainfo:
Ivo Tombak, Tartu Turg AS tegevjuht
[email protected]; +372 5695 9120
Viimati muudetud 29.11.2018