Teksti suurus

Reavahe

Kontrastsus

Placeholder Placeholder
Background image

Küsimus

Küsimus

Valdkond: ettevõtlus
Teema: Jätsiabi auto

Tere!

Kas Jätsiabi autol on õigus liikuda mööda tänavaid ja muusikat lasta, lisaks sellele, et muusikaga liigutakse, otsustab juht vahepeal seisma jääda ja oodata. Selline müra on häiriv ning muusika laskmine võiks olla keelatud. Las auto sõidab niisama, siis ei häiri see teisi, aga just see muusika on seal liiga vali ja häiriv.
Kas selle lärmi vähendamiseks saab midagi teha või võiksin ka mina muusika käima panna ja teiste akende alla seisma minna?

Esitaja: K. S.
Esitatud: 29.05.2023

Vastus

Tere

Jätsiabi autost jäätise müüki Tartus ja Tartu ümbruses pakub AS Balbiino. Jäätise müügiks ei pea kohalikult omavalitsuselt luba küsima.
Tõsi ta on, Jätsiauto muusika kostub juba kaugelt. Suheldes AS Balbiino turundusspetsialistiga on nad tänulikud igasuguse tagasiside eest seoses Jätsiabiga, et enda teenust paremaks teha.
Nende eesmärk on valmistada rõõmu ning kohe kindlasti ei taha tekitada ebamugavust ega lärmi. Ettevõtja sõnul võivad nad enda poolt muuta Jätsiabi graafikut ja enam sellel tänaval mitte sõita ega muusikat lasta. Kui on võimalik ning antud kodanik soovib ettevõtjaga ka otse suhelda, siis nende poole võib murede, küsimuste või kiitustega pöörduda ka läbi Balbiino kodulehe https://www.balbiino.ee/jatsiabi/.

Lugupidamisega


Vastaja: Ene Palu
ettevõtluse arengu osakond
kaubandusjärelevalve peaspetsialist
[email protected]
Vastatud: 31.05.2023